VARIAS
100

L'ànima

de la impressió

Assessorament tècnic & Reconeixements

Som professionals experts en allò que fa més de 100 anys que sabem fer.

Les persones són el secret del nostre èxit. Els professionals de Gràfiques VARIAS i el seu compromís inapel·lable són l’engranatge essencial i indispensable que fa funcionar la maquinària d’última generació de la nostra impremta.

Tenim el millor equip d’especialistes, tècnics altament qualificats i reconeguts que comparteixen la nostra vocació per la impressió i que es mantenen a l’avantguarda de les últimes tendències i tecnologies. En el fons, una família compromesa amb la sofisticació i l’excel·lència que dona el millor de si per fer possible allò que sembla impossible.

Assessorament tècnic

- Assessorament tècnic -

Guiem les teves idees i t’assessorem des d’un punt de vista tècnic per fer viables els projectes tal com els havies imaginat

Som especialistes a trobar solucions per a les dificultats tècniques inherents a la tipologia de paper, a la reproducció de colors o als diferents acabats i embelliments plantejats en el procés de disseny. Sabem que les dificultats tècniques poden sorgir en qualsevol moment i és per això que, gràcies a la nostra experiència i proactivitat, trobem solucions innovadores i tècnicament viables per a tots els projectes.

Si ho pots imaginar, nosaltres ho podem imprimir.

Fabrica varias 02 0019
Varis varias 13 0009
Fabrica varias 02 0024
Fabrica varias 01 0092

Reconeixements

- Reconeixements -

L’experiència és un valor incalculable que només s’adquireix amb el pas del temps

La trajectòria de Gràfiques VARIAS no és tan sols fruit de l’esforç i l’atenció posats al servei de cada projecte, sinó també de la capacitat d’aquesta impremta d’adaptar-se als canvis tecnològics i a les tendències i necessitats del mercat, sense perdre mai de vista els valors que l’han fet créixer al llarg de la seva història. Una història de compromís i d’excel·lència que ha estat reconeguda per tot el sector de les arts gràfiques com a veritable símbol de qualitat i de professionalisme al llarg de l’últim segle. I tot i que n’estem molt orgullosos, també som conscients que el nostre veritable llegat és la feina que fem cada dia, el compromís que mantenim amb els nostres clients i col·laboradors, i l’entusiasme que posem en tots els projectes que realitzem. Un llegat que fa que Gràfiques VARIAS sigui un referent avui en dia en el món de la impressió i que, sens dubte, serveix d’inspiració per a les generacions futures.

  • 2001

Premis Gremi Arts Gràfiques de Catalunya

  • 2010

Finat International Label Competition Award

Premi AIFEC a l'etiqueta més gran en continu

  • 2010

Premis Liderpack

  • 2012

Premi Best Pack

  • 2012

Premi Hp Print Excellence

  • 2012

Premi Atef Flexografia

Premi Marco de Oro

Premi Letra Roland

  • 2014

Premi World Star

El bagatge acumulat durant més de 100 anys d’història de Gràfiques VARIAS s’ha traduït en un domini impecable de la tècnica i una riquesa de coneixements incalculable, dos dels màxims estendards d’aquesta impremta, dels quals són testimoni els més de 18.000 milions d’etiquetes produïdes al llarg d’un segle.