Varis varias 12 0107
Eiquetes varias 2 009
Varis varias 03 02 009
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas
Gràfiques Imprenta Gráficas VARIAS Etiquetas Etiquetas Vino Personalizadas
VARIAS
100

JORNADA ETIQUETA DIGITAL

Añadir un subtítulo

El passat 14 de Setembre més d'una trentena de clients van assistir a la Jornada Etiqueta Digital que va tenir lloc en les instal·lacions de Gràfiques Varias.
En un marc ple de dubtes sobre la nova normativa de l'etiquetatge del vi i derivats que entra en vigor el pròxim 8 de desembre, Varias Impressors va donar resposta a la codificació QR en les etiquetes.
Josep Mª Boixeda aportava que disposem de la tecnologia més adequada per a cada necessitat, oferint la millor solució, ja que sabem que, en el sector de vins, espumosos i licors, la creativitat, el disseny i la imatge de les etiquetes són molt importants.
Jordi Breda Chief Executive Officer de TapInPack (plataforma d'etiquetatge digital) ens va exposar clars exemples de com s'utilitza la plataforma i quina informació s'ha d'incloure en ella.

Descubreix més de la plataforma al següent link: Tapinpack

Eduard Sanfeliu de les Caves Giró Ribot va participar com a ponent explicant les seves primeres experiències amb el nou etiquetatge, transmetent calma i tranquil·litat.
Montse Bernaus de Crealia, ens compartia en les xarxes socials “Gràcies per fer-ho fàcil” i és això justament el que desitjàvem amb aquesta jornada “FER-HO FÀCIL”